top of page

Politika zasebnosti

Naš spletni naslov je: www.galancelj.com

Tukaj si lahko preberete osnovne splošne pogoje o zasebnosti. 

Podatki o podjetju

Videoprodukcija, Gal Ancelj s.p.

Dolenja vas 122

3312 Prebold

davčna številka: SI97425621

matična številka: 8516537000

primarna dejavnost podjetja: J59.110 - Produkcija filmov, video filmov, televizijskih oddaj

Piškotki

Zakon ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012) prinaša spremembe glede same uporabe piškotkov za shranjevanje informacij shranjenih na računalniku uporabnika, ko dostopa na določeno spletno stran ali spletno mesto. Podjetje deluje v skladu z veljavno zakonodajo - Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR).

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

  • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;

  • življensko dobo piškotka;

  • vrednost - navadno naključno generirano edinstveno število.

Z novim zakonom imate podroben vpogled o vseh piškotkih in tehnologijah in s tem predvsem boljše varovanje zasebnosti uporabnikov omenjene spletne strani. Na naši spletni strani piškotkov ni mogoče izključiti, saj so le-ti nujno potrebni za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Vse podrobne informacije o piškotkih se shranjujejo v vašem brskalniku. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Obvezni piškotki

Kot omenjeno, uporabljamo obvezne piškotke, katere ni moč spremeniti - to pomeni izključiti. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani in po tem, ko ste dobili obvestilo o uporabljenih piškotkih, se v celoti in nepreklicno stranjate, da na vašo napravo namestimo obvezne piškotke.

Upravljanje s piškotki

S piškotki lahko po želji upravljate v vašem brsklaniku. Lahko jih zbrišete, onemogočite ali pa spremenite nastavitve v zvezi z upravljanjem le-teh.

Navodila za najbolj popularne brskalnike:

Chrome

Firefox

Safari

Statistika

S pomočjo piškotkov, ki se uporabljajo za statistiko, lahko na ta način zbiramo podatke o uporabnikih iz različnih spletnih mest in jih uporabljamo za povsem različne namene. To pomeni, da jih lahko uporabljamo za oglaševanje, statistiko in pa izboljšavo vsebine na spletni strani.

S piškotki storitve Google Analytics zbiramo anonimne podatke. Ti podatki so lahko število obiskov spletne strani, čas in kraj dostopa spletne strani, iz katerega brskalnika dostopa do spletne strani in podobno.

S kom delimo vaše osebne podatke?

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Kontakt

Za več informacij nas lahko kontaktirate na spodnje podatke.

Telefon: 040 757 054

Email: info@galancelj.com

bottom of page